PLEIN2 STATIONSPLEIN 2 5281 GH BOXTEL +31(0)411 672237 INFO@PLEIN2.EU

Over PLEIN2

Als je uit eten of drinken gaat, moet je goed verzorgd worden. Dat is ons motto! Je gaat toch niet voor niets de deur uit?

Bij PLEIN2 zorgen we daarom goed voor je. Tijdens het avondeten, borrelen, of gewoon, als je een lekkere pils of cappuccino komt drinken.
Hoe dat zo gekomen is, vertellen we je graag.

Het verhaal van Edwin en Gerie
Naast eigenaars van PLEIN2 zijn wij, Edwin en Gerie, ook partners. We hebben veel ervaring in de horeca. Zo hebben we in Den Bosch een café-restaurant gerund en ook weer goed verkocht. We hadden wel weer zin in iets anders. We kochten in 1996 Auberge van Boxtel waar we heel blij van werden. Edwin ging werken als kok en Gerie in de bediening. En dat is nog steeds zo. 

Maar sommige dingen zijn wel veranderd. Door de jaren heen merkten we dat mensen niet per se uitgebreid willen dineren, maar soms ‘even’ iets willen eten of drinken. 

Wil je eens virtueel binnen komen kijken klik dan hier, tip! kijk ook eens in onze keuken.

Eén ding is alleen niet veranderd: we willen nog steeds goed voor je zorgen. Want je gaat toch niet voor niets de deur uit? Daarom kun je nog steeds uitgebreid dineren (meerdere gangen zelfs), maar ook aanschuiven voor een flinke burger, pasta of salade. En een paar keer per jaar hebben we seizoensacties. Valentijn, asperges, mosselen en bierproeverijen bijvoorbeeld. Vind je leuk om daar af en toe iets over te horen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Tot snel bij PLEIN2!

Edwin en Gerie