PLEIN2 STATIONSPLEIN 2 5281 GH BOXTEL +31(0)411 672237 INFO@PLEIN2.EU

Covid-19

Controlevragen bij ontvangst

Bij ontvangst in het restaurant moet er verplicht een controlegesprek plaatsvinden. Als je een van de volgende vragen met ja moet beantwoorden, dan mogen we je helaas geen toegang geven.

 • Heb je de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts (vanaf 38 graden Celsius)?

 • Heb je op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?

 • Heb je het nieuwe coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?

 • Heb je een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heb je korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had?

 • Ben je in quarantaine omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?

Algemene richtlijnen voor gasten

 1. 1. Houd 1,5 meter afstand tot andere gasten en de medewerkers.

  Uitzonderingen:

  1. a. aan een tafel mogen maximaal 4 personen zitten, tenzij het gaat om een gezamenlijke huishouding die uit meer personen bestaat. NB: ingevolge de lokaal/regionaal geldende noodverordening kan een ander maximum (minder of meer) aantal personen zijn toegestaan , in dat geval geldt de bepaling uit de noodverordening.

  2. b. aan de bar mogen maximaal 4 personen naast elkaar staan of zitten, tenzij het gaat om een gezamenlijke huishouding die uit meer personen bestaat. NB: ingevolge de lokaal/regionaal geldende noodverordening kan een ander maximum (minder of meer) aantal personen zijn toegestaan , in dat geval geldt de bepaling uit de noodverordening.

  3. c. op het terras mogen uitsluitend zitplaatsen zijn.

 2. 2. Blijf thuis als je verkouden bent of griepklachten hebt

 3. 3. Het horecabedrijf kan gasten weigeren bij vermoeden van verkoudheid- en/of griepklachten

 4. 4. Volg altijd de aanwijzingen van het personeel op

 5. 5. Was bij binnenkomst grondig je handen

 6. 6. Was na het toiletbezoek grondig je handen

 7. 7. Betaal contactloos (pin of mobiel)

 8. 8. Online bestelde producten worden geleverd tot de voordeur, zonder fysiek contact

 9. 9. Wanneer je je niet houdt aan de 1,5m regels van het horecabedrijf en/of de geldende 1,5m regels van de overheid dan kan de toegang tot het horecabedrijf worden ontzegd. Schade die het horecabedrijf leidt door jouw handelen in strijd met die regels kan op jou worden verhaald.